LINKUP

Când a fost ultima dată când ați făcut ceva pentru prima dată? Voi toți, în echipa voastră?

Știm că ați fost împreună și la munte, și la mare, și la bere și la workshop sau conferință. Probabil că deja ați bifat și niște întâlniri de relaxare pe Zoom, pe lângă cele de business. Până la urmă, sunteți o echipă în toată regula și ați împărtășit deja o grămadă de experiențe împreună.

Vă provocăm acum să faceți ceva complet nou! Împreună în The Forge LINKUP!

Cei care ne trec pragul știu că se întâlnesc cu ceva nou în fiecare zi. Că singurele certitudini sunt incertitudinea și încrederea că pot aborda orice obstacol. Într-o lume volatilă, nesigură, complexă și ambiguă capacitatea de fi confortabili cu inconfortabilul ne salvează job-ul, afacerea, uneori chiar viața.

Și mai știu ceva: că ei trăiesc împreună experiențe care prin intensitatea lor îi apropie, îi unesc, ceea ce îi face să se simtă extraordinar de fiecare dată.

The Forge LINKUP este pentru echipa ta dacă:

  • Vreți să faceți ceva nou, diferit, împreună;
  • Vreți să vă descoperiți super-puterile;
  • Vreți să și învățați ceva inedit despre voi și despre lume.

Câteva detalii tehnice:

  • Durată: ½ zi*
  • Facilitare în limba română sau engleză
  • Exclusiv indoor, la The Forge – strada Lânăriei 93-95, sector 4, București
  • Dimensiune grup: 6- 24** de participanți.

Îți sună bine? Contactează-ne la laura@theforge.ro sau completează formularul de contact de pe site pentru a primi o ofertă personalizată.

*Structura standard a experienței furnizate complet de echipa The Forge acoperă o agendă de jumătate de zi. O agendă detaliată a experienței vei primi când ceri o ofertă. La cerere, putem organiza și experiențe de 1 zi.

**Conform reglementărilor în vigoare privind prevenirea răspândirii COVID-19, sala poate găzdui un maximum de 24 de participanți la activitățile sale păstrând astfel suprafața de lucru impusă de 10mp/participant.

Meniu