SERVICII

Functional Training

Functional Training este un antrenament de forță și condiționare, practicat la scară largă, adaptabil oricărui tip de persoană. Îți va dezvolta capacitățile de adaptare, coordonare, echilibru, forță, rezistență și mobilitate.

Vei avea parte de:

  • O combinație de exerciții preluate din gimnastică, atletism, haltere, canotaj, ciclism (și altele);
  • Un antrenament nou în fiecare zi și o programare riguroasă pe termen lung, ce îți garantează rezultate;
  • Mișcări funcționale -mișcări pe care corpul uman le execută natural, care te dezvoltă armonios și echilibrat.
  • Antrenamente ce îți lucrează tot corpul – nu vei pleca niciodată de la sală cu vreo bucățică din tine nemișcată cu sens.

Fiecare clasă de Functional Training durează 60 de minute și este ghidată de antrenori care îți predau exercițiile, te îndrumă pe parcurs și  adaptează programul zilei la nivelul tău.

Află cum: Prin Functional Training devii mental mai puternic!

Weightlifting

Ne vedem la bară! La clasele noastre de haltere vei învăța sau vei îmbunătăți tehnica foarte complexă a acestui sport olimpic.

Te rugăm să ai în vedere că:

– vei fi antrenat de către atleți de nivel mondial;

– vei dezvolta un mental puternic și capacitatea de concentrare;

– avem ochiul format pentru depistarea micilor defecte de tehnică și soluția pentru corectarea acestora;

– creăm cicluri de programare bine structurate.

Gymnastics

Gimnastica este un sport complex care contribuie la o dezvoltare fizică armonioasă, folosind viteza, forța, rezistența, coordonarea și nu în ultimul rând, suplețea, Aceste capacități pot fi îmbunătățite substanțial de către oricine, indiferent de punctul din care pornești. Nu-ți promitem că ajungi ca Nadia, dar cu siguranță te vei simți ca la un 10 de Olimpiadă!

Iar dacă ești practicant de Functional Training și vrei ca MERSUL ÎN MÂINI și  MUSCLE-UP LA INELE să devină naturale precum mersul pe două picioare, ne vedem la gimnastică!

Mobility

Întiiiinde-te! Mobilitatea este esențială pentru execuția corectă a mișcărilor în timpul antrenamentului, fie că e vorba de Functional Training, haltere sau gimnastică. Așa că pe lângă stretching-ul de rutină de la finalul antrenamentelor, ți-am pregătit o clasă în care să faci doar asta! Exerciții statice și active care cresc mobilitatea articulară, flexibilitatea ligamentelor și a mușchilor, corectează postura. Promitem că după fiecare oră pleci mai zen decât după yoga! Iar în timp îți va fi tot mai ușor să abordezi exercițiile complexe de la celelalte clase.

Open Gym

Dacă practici Functional Training sau alt sport conex de ceva timp și cauți un loc în care să urmezi programul propriu de antrenament, poți folosi spațiul The Forge pentru tine. Optează pentru varianta Open Gym doar dacă ești un/o atlet(ă) autonom(ă) – adică stăpânești bine elementele de bază ale acestui sport și știi să utilizezi echipamentul de Functional Training în regim de siguranță.

Regimul Open Gym se potrivește și dacă optezi să lucrezi individual cu unul dintre antrenorii noștri. Întreabă la recepție despre opțiunile de personal training.

FOR KIDS

Aerobic Gymnastics

Gimnastica aerobică formează abilitatea executării unor mișcări spectaculoase și complexe de înaltă intensitate pe ritmul muzicii. Este o ramură a gimnasticii relativ nou apărută, fiind considerată un sport competitiv de nivel superior.

Elemente din orele clasice de aerobică sunt îmbinate cu dezvoltarea coordonării și mobilității. Este o variantă de sport ideală pentru copii deoarece le construiește o bază solidă de coordonare, mobilitate și control al propriului corp, precum și o postură corectă, capacități de care vor beneficia întreaga viață.

Acrodance

Acro Dance-ul aduce elemente de gimnastică ritmică și artistică în universul dansului, îmbinându-le cu tehnicile clasice ale acestuia din urmă. Se potrivește celor mici deoarece le creează un spațiu în care își exprimă creativitatea. În plus, le dezvoltă corpul armonios, mobilitatea și forța. Poate fi practicat atât la nivel amator, cât și la nivel competitiv în lumea artistică. Această ramură de dans este, în prezent, populară în lumea teatrului contemporan și celebră în show-uri precum World of Dance sau reprezentațiile Cirque du Soleil.

La The Forge oferim copiilor cu vârste între 3-7 ani clase de gimnastică aerobică sau acrodance de 90 de minute, de 2 ori pe săptămână.

programe speciale

Forge Your Weakness

Un smuls mai bun? Mers în mâini? Bar muscle-up sau tracțiuni? Noi suntem aici pentru ca tu să evoluezi așa cum îți dorești. Dacă pe măsură ce practici Functional Training descoperi zone în care simți nevoia să exersezi mai mult pentru a învăța sau a îmbunătăți ceva, ai la dispoziție un program personalizat.

Vei avea parte de:

  • 4 ședințe de personal training pe obiectivele tale cu unul dintre antrenorii The Forge la alegerea ta. Antrenorul va evalua și va lucra cu tine exclusiv pe ceea ce îți dorești să obții. Stabiliți de comun acord când faceți ședințele.
  • Plan de pregătire pe obiectivele tale în sesiuni eficiente, de făcut înainte sau după antrenamentul tău obișnuit.
  • Feedback on-line constant de la antrenorul tău pe măsură ce parcurgi planul.

Acest program este dedicat exclusiv membrilor The Forge și durează 4 săptămâni.

Ce i-ai spune unui om care face sport pentru prima oară?

Unui om care face sport pentru prima oară i-aș spune că este cea mai bună investiție pe care o poate face în el însuși.

Meniu