Weightlifting & Programming Seminar

 

17-18 octombrie @ The Forge

Weightlifting & Programming Seminar

Acest seminar își propune să vă conducă atât în culisele mișcărilor olimpice pe care le folosiți în antrenament, precum și în universul creării de antrenamente și programe de pregătire. Ambele zile împletesc dinamic teoria – „ de ce” și „cum” – cu practica și autoevaluarea.

Ziua 1 – Haltere

Se vor aborda exercițiile olimpice în totalitate și în profunzime. Fiecare exercițiu va fi segmentat pentru o mai bună înțelegere a întregului. Împreună cu trainerii veți identifica greșelile specifice fiecărui segment de mișcare și veți descoperi remediile pentru acestea – exerciții ajutătoare și tehnica de execuție pe care le puteți integra în antrenamentele voastre.

Veți parcurge, pe rând și în detaliu:

  1. Smuls
  2. Pus la piept
  3. Aruncat

Ziua 2 – Programare

Programarea este motorul evoluției unui atlet. Acest modul vă va introduce în limbajul specific și în logica ciclurilor de pregătire. Veți deprinde cum se adaptează o programare la obiective individuale și veți afla care este rolul antrenorului în aplicarea programării.

Program:

Ziua 1: 10:00 – 18:00, cu pauză de masă între 13:00 și 14:00 și două pauze de cafea pe parcursul zilei.

Ziua 2: 10:00 – 14:00, cu o pauză de cafea.

Agenda detaliată o primiți în momentul confirmării prezenței. Locurile sunt limitate.

Weightlifting & Programming se poate achiziționa de sine stătător sau alături de Gymnastics & Mobility în pachetul Forge Education Full, la preț redus.

Pentru înscrieri: https://forms.gle/MeHr4emnwy1dKz7V6

https://www.facebook.com/events/658370531777690/

 

Meniu