Gymnastics & Mobility Seminar

7-8 noiembrie @ The Forge

Gymnastics & Mobility Seminar

Bara, inelele, podeaua…când vine vorba de gimnastică, toate ascund nenumărate mistere și ne pun nenumărate provocări. Mădălina și Eduard vă invită să le deconspirați împreună. Acest seminar să vă dezvăluie toate secretele mișcărilor la bară, la inele și ale inversiunilor. În plus, veți descoperi rolul mobilității în universul sportiv și metode simple, eficiente prin care să vă îmbunătățiți mobilitatea.

Ziua 1 – Gimnastică

Se vor aborda mișcările complexe la bară, inele și inversiunile la sol într-un format segmentat – fiecare element al mișcării este abordat separat, alături de exerciții ajutătoare corespunzătoare și tips & tricks valoroase. Veți descoperi beneficiile unei execuții impecabile, dar și cum să identificați singuri când executați ceva corect sau nu. Și, desigur, veți pleca înarmați cu multiple metode de corectare a greșelilor și de creștere a mobilității pentru a progresa.

Subiectele abordate:

Inversiuni – stat în mâini, mers în mâini, flotări în mâini.

Mișcările la bară – fără balans (stricte) și cu balans (kipping), în progresie de la tracțiuni la muscle-up.

Mișcările la inele – fără balans (stricte) și cu balans (kipping), cu progresiile corespunzătoare.

Ziua 2 – Mobilitate

Deși nu ne place la stretching pentru că doare mai tare ca antrenamentul, mobilitatea este inima execuției corecte a mișcărilor. Oricât de mare este forța unui atlet, acesta nu va putea compensa niciodată complet deficiențele de mobilitate. De altfel, de la un punct încolo e posibil să nu mai poată evolua nici la forță pentru că e limitat de mobilitate. Mai mult, lipsa flexibilității sau o distribuție disproporționată a ei în corp poate duce, în timp, la accidentări. Veți dobândi o imagine clară asupra propriei mobilități, precum și instrumentele necesare pentru a o crește și menține la un nivel optim.

Program:

Ziua 1: 10:00 – 18:00, cu pauză de masă între 13:00 și 14:00 și două pauze de cafea pe parcursul zilei.

Ziua 2: 10:00 – 14:00, cu o pauză de cafea.

Agenda detaliată o primiți în momentul confirmării prezenței. Locurile sunt limitate.

Gymnastics & Mobility se poate achiziționa de sine stătător sau alături de Weightlifting & Programming în pachetul Forge Education Full, la preț redus.

Pentru înscrieri: https://forms.gle/MeHr4emnwy1dKz7V6

https://www.facebook.com/events/669379490361696/

Meniu