Antrenorii THE FORGE

MIHAI IVAN

mihai-ivan-antrenor-the-forge

De la vârsta de 14 ani, Mihai a fost halterofil al clubului Olimpia București.
După 5 ani de haltere în Romania a plecat în Marea Britanie unde a concurat în campionatul național și a început să se specializeze și pe partea teoretică a acestui sport. După mai bine de 13 ani de sport, ca rezultate numără multiple medalii în campionatul românesc și în cel britanic la toate categoriile de vârstă, certificări în haltere, kettlebell și strength and conditioning.
Una dintre cele mai mari realizări a fost cartea ”Weightlifting for Beginners” la care a lucrat cu Dan Kent, prin care cei doi dau mai departe cunoștințele și experiența acumulate în acest domeniu.
CrossFit-ul l-a descoperit prin 2014, iar tot de atunci îl și predă. In ani a căpătat o experiență vastă în dezvoltarea metodologiei și programării pentru a obține rezultate remarcabile cu practicanții acestui sport, atât pentru cei de nivel competițional cât și pentru începători. Pasiunea lui Mihai si talentul său nativ pentru antrenorat, au dus la nașterea The Forge.

EDUARD MAILAT

Face înot de la 5 ani, iar pasiunea lui pentru acest sport a apărut la 8 ani în urma concursului la care și-a câștigat prima medalie. 12 ani mai târziu medaliile s-au înmulțit într-un număr impresionant, venind atât din competiții de înot naționale, cât și internaționale. Aur în 2 ani consecutivi la Romanian International Swimming Championship precum și un record național sunt rezultate care l-au făcut remarcat.
Pasiunea lui Eduard pentru CrossFit a apărut în 2015, când a fost îndrumat în vederea pregătirii fizice pentru a-și crește performanțele în bazin. Abilitățile motrice deosebite i-au permis să învețe rapid toate mișcările din CrossFit și să le execute la o calitate foarte înaltă. Noul sport l-a prins și a decis să avanseze cu înotul și CrossFit-ul în paralel.
În prezent este instructor de înot, antrenor de CrossFit și absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport. Unul dintre lucrurile care îl motivează foarte tare la CrossFit este noutatea – chiar și după multi ani de practică nu există monotonie în antrenamente. A participat cu succes și la Campionatele Naționale de Haltere Under 23 unde a obținut medalie de bronz în 2020.

MĂDĂLINA CUCU

Nici nu știa cum o cheamă când a intrat în sala de gimnastică. Acest lucru s-a întâmplat la vârsta de 3 ani, iar drumul în performanță a început la 5 ani.
Prima medalie națională de argint a obținut-o la 7 ani, în proba “fără obiect” la gimnastică ritmică, urmând alte peste 25 de medalii de aur într-un interval de 2 ani.
În 2009 a început gimnastica aerobică, an în care a câștigat și prima medalie națională, tot de argint, în proba de trio, urmată de peste alte 40 de titluri naționale în decursul a 7 ani la această ramură sportivă.
În 2015 a obținut aur la Campionatele Europene în proba de individual, la juniori, fiind singura medalie de aur câștigată de o româncă până în prezent la această probă. Pe lângă proba la individual, la același concurs a obținut alte 3 medalii de argint la trio, grup și cu echipa. În 2016 și-a completat palmaresul cu 2 medalii de aur și 1 de argint la Gimnaziadă. După o perioadă de pauză competițională, a revenit în 2021 să concureze la seniori, câștigând aur, argint, bronz, loc 4 la Campionatul Mondial de Gimnastică Aerobică de la Baku, la grup, echipe, trio și individual și aur, argint, argint și bronz pentru grup, trio, echipă și individual și premiul SmartScoring Shooting Star la Campionatul European.
Membra a lotului national de Gimnastica Aerobică, Mădălina și-a dezvoltat remarcabil parametrii de pregătire fizică prin antrenamente de CrossFit.
În prezent antrenează adulți la gimnastică și CrossFit, precum și copii la gimnastică aerobica și de acrodance.
Totodata urmează programul de master la UNEFS.

Mădălina: Sportul înseamnă educație. Te ajută să te organizezi, te pune să ieși din anumite situații problemă, să iei cea mai bună decizie în cel mai scurt timp și nu numai.
Pe lângă aspectul corpului, activitatea fizică îți modelează psihicul, pune creierul în mișcare și îmbunătățește capacitatea de coordonare.

BOGDAN CUCU

bogdan-cucu-antrenor-the-forge

Bogdan Cucu practică sportul de performanță de la o vârstă foarte mică, mai exact de la 5 ani. A început cu gimnastica aerobică, participând în competițiile naționale cu rezultate deosebite, având în palmares mai multe titluri de campion național. Datorită rezultatelor excepționale, Bogdan a fost component al lotului național de gimnastică aerobică, juniori. 

Bogdan a descoperit CrossFit-ul în 2019, iar de atunci muncește din greu să își perfecționeze abilitățile necesare acestui sport. Deoarece baza sa de condiționare și abilități de gimnastică era deja foarte bine dezvoltată, primul pas în perfecționarea să a fost îmbunătățirea elementelor de halterofilie. În acest sens, Bogdan a participat în 2021 în campionatul național de haltere, unde a obținut locul 4 la categoria lui de vârsta și greutate. În paralel, s-a pregătit timp de un an alături de antrenorii The Forge pentru a deveni și el unul dintre ei. 

Bogdan trăiește și respiră sport și este dornic să dea mai departe atât cunoștințele, cât și entuziasmul lui legat de asta.

Meniu