ABONAMENTE

Cel mai important lucru când vine vorba de a integra sportul în viața ta de zi cu zi este să găsești un echilibru între sesiunile de antrenament și sarcinile zilnice, astfel încât, în timp, să îți poți crea o rutină. Din acest motiv îți punem la dispoziție mai multe tipuri de abonamente din care să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Înainte de a te decide ce abonament ți se potrivește te așteptăm la o ședință gratuită de încercare, de-a lungul căreia ne vom cunoaște și îți vei da seama care variantă ți se potrivește. Crează-ți un cont și alege din program când ne vei vizita.

ABONAMENTE

Forge Unlimited30 zile400 RONAi acces la toate clasele de Functional Training, Gimnastică, Haltere & Mobilitate din program, precum și la Open Gym.
Forge 1230 zile320 RON12 ședințe pe care le poți folosi la clasele de Functional Training, Gimnastică, Haltere & Mobilitate din program și la Open Gym.
Forge 830 zile290 RON8 ședințe pe care le poți folosi la clasele de Functional Training, Gimnastică, Haltere & Mobilitate din program și la Open Gym.
Drop in1 zi50 RON1 ședință de Functional Training, Haltere, Gimnastică, Mobilitate în lipsa unui abonament care oferă acces sau discount.
Open Forge30 zile280 RONAi acces la toate intervalele de Open Gym din program. Accesul la Gimnastică, Haltere și Mobilitate se face cu o co-plată de 20RON/ședință.

7 CARD

Coplată Functional Training, Gimnastică, Haltere sau Mobilitate1 zi15 RONAcces la o ședință Functional Training, Gimnastică, Haltere și Mobilitate.
Coplată Open Gym1 zi5 RONAcces la un interval de Open Gym.

DISCOUNTS

Forge Unlimited Student30 zile290 RONDedicat elevilor și studenților până în 26 de ani, în baza carnetului vizat pe anul în curs. Același acces ca Forge Unlimited.
Forge Unlimited 3 Months30 zile1080 RONAcelași acces ca Forge Unlimited, cu o reducere de 10% pe lună, achitat integral pe 3 luni.

KIDS

Gimnastică & Acrodance30 zile250 RONcursuri de gimnastica si acrodance pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.

FORGE YOURSELF

Forge Your Weakness4 săptămâni230 RONInclude:
• 4 ședințe de personal training
• Plan de pregătire în afara claselor pe obiectivele tale
• Feedback on-line de la antrenorul tău între sesiunile de PT
Evaluare, terapie manuală, recomandări exerciții prehab/rehab 50 de minute200 RONMasaj sportiv, deep tissue, trigger point therapy, tehnici de manipulare facială (IASTM, cupping/ventuze), dry needling, taping - în funcție de nevoile tale.
Evaluare, terapie manuală, recomandări exerciții prehab/rehab 15 de minute70 RONIntervenție pe o zonă țintă care poate fi realizată într-un timp scurt (ex.: o contractură care îți dă bătăi de cap).
Pentru programări la rehab/prehab & masaj: SMS/WhatsApp 0770 393 298

Abonamentele se pot achita atât online (click pe abonamentul dorit), cât și la recepție. Detalii la bogdan@theforge.ro.

Recomandări generale pentru alegerea abonamentului:

Dacă abia te-ai ridicat de pe canapea și ultima dată când ai făcut sport era cândva prin școala generală…

În primul rând, felicitări pentru că te-ai decis să schimbi această stare de fapt! Oricare ți-ar fi motivele, noi suntem aici pentru tine. Iar dacă ai întrebări, scrie-ne cu încredere.

În al doilea rând, pentru tine va fi cu atât mai important să faci loc treptat sportului în viața ta. Recomandarea noastră este să vii la o ședință de încercare ca să ne cunoaștem și să discutăm despre tine și nevoile tale. Dacă te gândești deja la o variantă de abonament, cel de 8 ședințe este cel mai potrivit pentru prima lună de Functional Training. Îți oferă suficient timp de refacere, dar și suficient timp de lucru, astfel încât să prinzi gustul antrenamentelor. Și nici nu pune presiune pe tine de a găsi brusc multe ore în săptămână pentru sport.

Dacă mergi constant la sală, fie că vorbim de Functional Training sau de alt tip de antrenament….

În primul rând, bravo pentru că ai grijă de tine și că îți dorești să continui cu acest obicei sănătos!

În al doilea rând, pentru tine este important să îți menții frecvența antrenamentelor. În special dacă acum schimbi sportul, nu te arunca la mai mult decât ți-e obișnuința – corpul tău va avea nevoie de o perioadă de adaptare. Recomandăm abonamentul de 12 ședințe sau varianta Unlimited. Dacă vii din alt sport, hai întâi să vezi cum e și apoi stabilim împreună care ar fi frecvența potrivită pentru tine.

Meniu