Abonamente

Cel mai important lucru când vine vorba de a integra sportul în viața ta de zi cu zi este să găsești un echilibru între sesiunile de antrenament și sarcinile zilnice, astfel încât, în timp, să îți poți crea o rutină. Din acest motiv îți punem la dispoziție mai multe tipuri de abonamente din care să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Înainte de a te decide ce abonament ți se potrivește te așteptăm la o ședință gratuită de încercare, de-a lungul căreia ne vom cunoaște și îți vei da seama care varintă ți se potrivește. Crează-ți un cont și alege din program când ne vei vizita.

ABONAMENTE

Forge Unlimited30 zile330 RONAi acces la toate clasele de CrossFit din program și la Open Gym. Accesul la Gimnastică, Haltere și Mobilitate se face cu o co-plată de 20RON/ședință.
Forge Unlimited & More30 zile390 RONAi acces la toate clasele de CrossFit, Gimnastică, Haltere & Mobilitate din program, precum și la Open Gym.
Forge 1230 zile280 RON12 ședințe pe care le poți folosi la clasele de CrossFit, Gimnastică, Haltere & Mobilitate din program și la Open Gym.
Forge 830 zile250 RON8 ședințe pe care le poți folosi la clasele de CrossFit, Gimnastică, Haltere & Mobilitate din program și la Open Gym.
Drop in1 zi50 RON1 ședință de CrossFit, Haltere, Gimnastică, Mobilitate în lipsa unui abonament care oferă acces sau discount.
Open Forge30 zile240 RONAi acces la toate intervalele de Open Gym din program. Accesul la Gimnastică, Haltere și Mobilitate se face cu o co-plată de 20RON/ședință.
Open Forge & More30 zile300 RONAi acces la toate intervalele de Open Gym și la toate clasele de Gimnastică, Haltere & Mobilitate din program.
Home Forge30 zile150 RONAi acces la toate clasele online Home Forge din program.

7 CARD

Coplată Crossfit, Gimnastică, Haltere sau Mobilitate1 zi15 RONAcces la o ședință Crossfit, Gimnastică, Haltere și Mobilitate.
Coplată Open Gym1 zi5 RONAcces la un interval de Open Gym.

DISCOUNTS

Forge Unlimited Student30 zile250 RONDedicat elevilor și studenților până în 26 de ani, în baza carnetului vizat pe anul în curs. Același acces ca Forge Unlimited.
Forge Teens30 zile220 RONDedicat elevilor de liceu cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, în baza carnetului vizat pe anul în curs. Acces exclusiv la orele de CrossFit Teens, de luni până vineri, 16:00 - 17:00
Forge Unlimited 3 Months30 zile900 RONAcelași acces ca Forge Unlimited, cu o reducere de 10% pe lună, achitat integral pe 3 luni.

KIDS

Gimnastică & Acrodance 8 30 zile220 RONcursuri de gimnastica si acrodance pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.
Gimnastică & Acrodance 12 30 zile280 RONcursuri de gimnastica si acrodance pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.

FORGE YOURSELF

Forge Your Weakness4 săptămâni200 RONInclude:
• 4 ședințe de personal training
• Plan de pregătire în afara claselor pe obiectivele tale
• Feedback on-line de la antrenorul tău între sesiunile de PT
Masaj și alte tehnici de terapie manuală 50 de minute general130 RONMasaj sportiv, deep tissue, trigger point, tehnici de manipulare facială (IASTM, ventuze) - în funcție de nevoile tale.
Masaj și alte tehnici de terapie manuală 15 minute pe 1 zonă focus40 RONMasaj predominant sportiv pe o zonă focală (ex.: o contractură care îți dă bătăi de cap).
Medical taping50 RONMedical taping pentru o indicație (durere articulație, postură, stabilizare articulație, etc.)
Pentru programări la masaj: SMS/WhatsApp la 0770 393 298

Abonamentele se achită deocamdată la recepție sau prin transfer bancar. Detalii la bogdan@theforge.ro.

Recomandări generale pentru alegerea abonamentului:

Dacă abia te-ai ridicat de pe canapea și ultima dată când ai făcut sport era cândva prin școala generală…

În primul rând, felicitări pentru că te-ai decis să schimbi această stare de fapt! Oricare ți-ar fi motivele, noi suntem aici pentru tine. Iar dacă ai întrebări, scrie-ne cu încredere.

În al doilea rând, pentru tine va fi cu atât mai important să faci loc treptat sportului în viața ta. Recomandarea noastră este să vii la o ședință de încercare ca să ne cunoaștem și să discutăm despre tine și nevoile tale. Dacă te gândești deja la o variantă de abonament, cel de 8 ședințe este cel mai potrivit pentru prima lună de CrossFit. Îți oferă suficient timp de refacere, dar și suficient timp de lucru, astfel încât să prinzi gustul antrenamentelor. Și nici nu pune presiune pe tine de a găsi brusc multe ore în săptămână pentru sport.

Dacă mergi constant la sală, fie că vorbim de CrossFit sau de alt tip de antrenament….

În primul rând, bravo pentru că ai grijă de tine și că îți dorești să continui cu acest obicei sănătos!

În al doilea rând, pentru tine este important să îți menții frecvența antrenamentelor. În special dacă acum schimbi sportul, nu te arunca la mai mult decât ți-e obișnuința – corpul tău va avea nevoie de o perioadă de adaptare. Recomandăm abonamentul de 12 ședințe sau varianta Unlimited. Dacă vii din alt sport, hai întâi să vezi cum e și apoi stabilim împreună care ar fi frecvența potrivită pentru tine.

Meniu